Selecteer een pagina

Maak jij het SevenArt Festival compleet?

We dagen jonge talenten in De Liemers uit om met toffe ideeën te komen die SevenArt Festival helemaal af maken. Misschien kan je iets met film of geluidskunst, wellicht ben je een onontdekt supertalent als het gaat om het bouwen van decorstukken. Of iets totaal anders, als het maar lekker creatief is. Je kan het in je eentje bedenken of met een aantal anderen, we staan ook zeker open voor verrassende combinaties.

Als je een goed idee hebt, dan hebben wij tot € 500,- voor je om het ook uit te kunnen voeren. Daarnaast gaan we met je meedenken en je waar mogelijk helpen met de praktische zaken.

Beschrijf jouw idee zo duidelijk mogelijk. Dat mag in woorden maar je kunt ook foto’s of filmpjes aan ons insturen via info@sevenartfestival.nl. Je kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina gebruiken.

Aanvullende informatie

 

  • We roepen mensen tot 25 jaar en uit Zevenaar, of elders in De Liemers, op om met ideeën te komen.
  • SevenArt Festival vindt plaats in het centrum van de stad. Het heeft dan ook de voorkeur dat het idee zich ergens in of rond het centrum afspeelt. Dat mag binnen of buiten zijn, net wat het beste past.
  • SevenArt Festival is op zaterdag 20 en zondag 21 januari 2018. Jouw idee mag zich uiten op die dag maar als het in de dagen eromheen is, of in aanloop naar het festival, dan stuur het ook gewoon in. Wie weet past dat wel.
  • Het is niet volledig maar je kunt denken aan de volgende invalshoeken: film / street art / geluidskunst / theater / decoratie / live performance / straattheater / cultuur voor kinderen / literatuur / etc.
  • Als jouw idee geld gaat kosten, probeer dan even aan te geven waar de kosten hem vooral in gaan zitten. Misschien kunnen we het combineren met iets of iemand om de kosten lager te houden.
  • Het is geen keiharde wedstrijd, er kunnen er meer de beste zijn. Als het kan en past zouden er meerdere ideeën gekozen kunnen worden. Het idee blijft jouw idee, ook als het dit jaar niet past binnen het festival. We bekijken het met een paar mensen vanuit de culturele instellingen in Zevenaar en we doen alles in overleg met de bedenker.
  • Twijfel je ergens over? Stuur dan een kort berichtje met jouw naam en nummer en dan bellen of mailen we zo spoedig mogelijk even om het met je te bespreken.
[contact-form-7 id=”727″ title=”Contact form 1″]